ZWERFVUIL-OPRUIMDAG PADDEPOEL ZATERDAG 27 NOVEMBER VAN 14-16 UUR

Ook zo’n last van rondslingerend afval in onze wijk? Paddepoel wordt een stuk schoner met hulp van jou, voor en door Paddepoelers!

Het is een tijdje stil geweest rondom het Wijkbureau: na het verlies van onze locatie aan de Zonnelaan (oude ABN pand) waren we even druk met verhuizen en hebben inmiddels de werkzaamheden, zoals de bewonersspreekuren, weer opgepakt. Na een paar online opruimacties is nu weer het moment om elkaar te ontmoeten en samen de handen uit de mouwen te steken: doe dus mee aan onze opruimactie voor een schoner Paddepoel.

Wanneer? Zaterdag 27 november om 14 uur verzamelen bij het parkeerterrein van de Spicaflat, Spicastraat 4-130.
Voor wie? Voor iedereen die graag mee wil doen en niet bang is voor een beetje rommel.
Hoe lang? De opruimactie start om 14:00 uur en duurt tot ongeveer 16:00 uur, inclusief een kopje koffie met wat lekkers.
Wat heb je nodig? Een goed humeur, stevige wandelschoenen en 1,5 à 2 uur tijd
Coronaproof? Jazeker, we werken volgens de geldende maatregelen en houden 1,5 meter afstand.

Aanvullend: opruimhandschoenen, grijpertjes en vuilniszakken worden ter plekke uitgereikt. We starten en eindigen onze opruimactie bij de Spicaflat. En natuurlijk is er na afloop een kopje koffie en wat lekkers. Graag tot ziens op 27 november om 14:00 uur!

Aanmelden
Vanwege de coronamaatregelen en vanwege de benodigde hoeveelheid materiaal en koffie/thee ontvangen we graag van te voren even bericht als je mee wilt doen. Aanmelden kan via info@wijkbureaupaddepoel.nl
of door een Whatsappje te sturen naar naar Paddepoel Schoon: 0620982461. Langskomen op ons wijkspreekuur kan natuurlijk ook: op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 14:30 uur tot 15:30 uur in het restaurant van Bernlef.

Helpers gevraagd:
Zin om mee te helpen bij de voorbereidingen of op de dag zelf? We kunnen nog mensen gebruiken! Mail of app even en geef aan wat je zou willen bijdragen aan de organisatie.