Stamtafelmakers gezocht!

Misschien hebben sommigen al even naar binnengekeken door de etalage …het pand aan de Dierenriemstraat 242 (naast de dierenwinkel) wordt de nieuwe (tijdelijke) stek van Wijkbureau Paddepoel – een plek voor gezellige activiteiten en ontmoeting in de wijk, opgezet voor en door bewoners. Met hulp van Paddepoelers Otties en Nico hebben we onze spullen er naartoe verhuisd.

De ruimte zal in ieder geval worden gebruikt voor bewonersspreekuren, het energiespreekuur van Paddepoel Energiek, als redactielokaal van de Nummer 1, creatieve workshops, werksessies, en nog veel meer. Mensen met mooie ideeën voor invulling van de ruimte kunnen zich melden via
www.wijkbureaupaddepoel.nl
of bellen met 06 20982461
of langskomen op het bewonersspreekuur: Vanaf 19 februari op dinsdag, donerdag en vrijdag van 13.00 uur tot 14 14.00 uur en op zaterdag van 13.00 uur tot 16.00 uur.

Wijkstamtafel
Een bewonersplek kan niet zonder een mooie grote tafel. Ontwerper Otties Pattiasina maakte een schets voor een grote ovalen tafel die als geheel of in losse onderdelen kan worden gebruikt. We zoeken nu mensen uit de wijk die ons willen helpen om de tafel te bouwen en het tafelblad te beschilderen. Dus: ben je of ken je iemand met twee rechterhanden en heb je zin om mee te doen met de tafel of met andere klussen? Meld je dan bij het Wijkbureau Paddepoel: info@wijkbureaupaddepoel.nl. Of kom langs op ons spreekuur.