Vrijdag 25 november 13:00 – 17:00 Vul je tasje in het Wijkpaleis!

ENERGIEBESPAARACTIE: Vul je tasje bij Wijkpaleis Paddepoel!

Samen met Duurzaam Groningen (gemeente Groningen) organiseert Wijkpaleis een ENERGIEBESPAARACTIE voor bewoners uit de wijken Paddepoel en Selwerd.

Waar: Wijkpaleis Paddepoel, Dierenriemstraat 242 (naast de dierenwinkel)

Wanneer: vrijdag 25 november  tussen 13:00 – 17:00 u

Voor wie: voor iedereen die aan de slag wil met energie besparen. Met dank aan de gemeente kunnen we een groot aantal energiebesparende producten GRATIS aanbieden, zoals LED-lampen, radiatorfolie, deurdrangers en waterbesparende douchekoppen.

Let op: voor de tasjes geldt OP = OP en maximaal 1 tasje per adres*.

Hiervoor hebben we uw naam, en adres nodig.

*maximaal één tasje per adres, en dus niet van toepassing als u al eerder heeft meegedaan aan een actie of een energie-cadeaubon heeft ontvangen.

Geen zin in een tas met spullen, neem dan een van de bonnen mee t.w.v. 50 euro. Ook deze bonnen kunnen ALLEEN worden gebruikt voor energiebesparende producten.

Boek een gratis energiecoach en krijg hulp van een energie-klusser

U wilt heel snel aan de slag met de gehaalde spullen maar vindt het moeilijk om zelf de tochtstrips aan te brengen of durft niet op de ladder voor de lampen? Of u heeft vragen over de beste aanpak voor uw huis?

Op beide dagen zijn er energiecoaches van Paddepoel Energiek aanwezig en kunt u een afspraak maken voor hulp van de Energieklusbus!