Regentonactie

Op maandag 11 juli werd in het Wijkpaleis de winnaar bekend gemaakt van de regentonverloting.

De gelukkige is Fenna Koops: ‘Ik las op de site van OOG dat je mee kan dingen voor een regenton. Ik ben een fanatiek tuinier die alles graag zo ecologisch mogelijk doet en zou graag een kans maken op zo’n regenton.’

Fenna heeft de regenton inmiddels opgehaald. Wij feliciteren haar van harte en we hopen dat ze er veel plezier aan mag beleven.

We kunnen helaas niet meer tonnen verloten, maar bij het Wijkpaleis zijn kortingsbonnen van € 17,50 beschikbaar die je kunt gebruiken bij de aankoop een regenton naar keuze. De korting wordt direct verrekend bij de kassa van de deelnemende winkels in Groningen en Meeden (waar houten-vatenhandel Meisner al vanaf het begin meedoet, zodat inwoners die een mooi eikenhouten exemplaar wensen, er daar eentje kunnen kopen). Met deze financiële tegemoetkoming stimuleert de gemeente haar inwoners om regenwater te gebruiken, vooral voor (meer) groene en bloeiende tuinen. De actie loopt dit jaar net als vorig jaar tot 1 december.  Haal bij het Wijkpaleis een folder met alle info of download hem hier.  De korting geldt alleen bij aankoop in de winkel, niet bij een online bestelling!